"Wij zijn geen leveranciers van led verlichting,
wij zijn leveranciers van beleving"

Bekijk projecten   Neem contact op

Duurzaam verlichtingsadvies

De installatie van ledverlichting vraagt om een goede voorbereiding en professioneel verlichtingsadvies. De verlichting van een ruimte heeft immers grote invloed op de productiviteit van uw werknemers of de ambiance, die u graag voor uw klanten wilt neerzetten.

Ledsko Ledverlichting begrijpt de waarde van led verlichting en voorziet u altijd van een onderbouwd en duurzaam verlichtingsadvies. Dit baseren wij op onze jarenlange ervaring en uitvoering van eerdere verlichtingsprojecten. Iedere ruimte een eigen benadering nodig.

Daarom combineren wij ons inzicht met een grondige inventarisatie en gefundeerde berekeningen. Zo weet u zeker dat het verlichtingsadvies echt van toegevoegde waarde is: nu en in de toekomst!

Een prachtig totaalplaatje

Wat is de sfeer die u wilt neerzetten? Ledsko Ledverlichting kijkt in het verlichtingsadvies verder dan de functionaliteit van het licht; wij streven naar het door u gewenste totaalplaatje! In een restaurant is ambiance belangrijk.

Voor de verlichting van een kantoorwerkplek is het voornamelijk van belang dat werknemers prettig hun werk kunnen uitvoeren. Met welke ruimte u ook te maken heeft, Ledsko Ledverlichting denkt in het verlichtingsadvies met u mee over de beste verlichting voor uw situatie.

Ons verlichtingsadvies richt zich op de mogelijkheden van de ruimte, aangevuld door uw wensen en eisen. De installatie van onze led op maat wordt uitgevoerd door professionele ledverlichtingsinstallateurs.

Uitgebreid lichtplan op maat

Wanneer u hier behoefte aan heeft, kunnen wij het verlichtingsadvies verder uitwerken in een uitgebreid lichtplan. In het lichtplan vergelijken wij de verschillende soorten verlichting voor u, zodat u de zuinigste en duurzaamste oplossing kunt kiezen ten opzichte van de branduren per jaar. In het programma Dialux maken wij 3D visualisatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u de verlichting kunnen dimmen? Wat is de beste invalshoek van de led verlichting? En binnen welke tijd heeft u uw investering terugverdiend? Deze en meer vragen maken onderdeel uit van het lichtplan op maat.

Direct contact opnemen

Volledige lichtinventarisatie

Gemiddeld 70% energiebesparing

Save

Save

Creatieve oplossing met A-merkproducten

Kantoorpanden

verlichtingsadvies

Winkelinrichting

Architectuur

Save

Save

Save

Woningen

woonhuis

Save

Save

Save

“Ledsko Ledverlichting is een jong maar zeer gedreven en professioneel  bedrijf. De kwaliteit, service en kennis van het product zijn uitstekend en de verlichting wordt ook nauwkeurig afgewerkt. Hierdoor zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ledsko led verlichting.”

Uitgebreid Led assortiment

Wij hebben led profielen, led panelen en led strips op voorraad. U kunt deze altijd bekijken en afhalen in onze showroom in Uitgeest.

LK-AP004            5050-60LEDS-IP66 (2)                                               Led paneel 120x30 cm

Direct contact opnemen Bekijk onze producten

Save

Save

Save