Lichtadvies en maatwerk lichtoplossingen
Vrijblijvend advies: 085 - 060 77 77
Hogeweg 92A, Uitgeest (op afspraak)

Van der Valk in Akersloot investeert voortdurend in de belangrijke thema’s duurzaamheid en zichtbaarheid. Voor verschillende projecten is Ledsko op locatie ingeschakeld om een oplossing voor de binnenverlichting te bieden.

Binnenverlichting: lobby Van der Valk Akersloot

Een warm welkom: dat waardeert iedereen! Zeker wanneer je op een laat tijdstip, in het donker, de lobby van Van der Valk binnenstapt. Rechts bij de entree staat een speciaal ontworpen kast, die in opdracht van Van der Valk door Stambouw is gebouwd. Ledsko heeft in samenwerking met Stambouw de kast van led verlichting op maat voorzien. Deze kast heeft RGB-WW led strips in een hoog aluminium profiel. Ook heeft Ledsko de led binnenverlichting achter de borden van de balie bevestigd. Het betrof een ad hoc vervanging, aangezien de oude led strips van een voormalig leverancier niet meer werkten. Dankzij de eigen voorraad led strips en profielen van Ledsko kon er snel worden geschakeld en aan de vraag worden voldaan!

Led barverlichting Van der Valk

Ledsko heeft daarnaast twee bars van Van der Valk van verlichting voorzien. De eerste bar is uitgerust met spotjes. Voor de andere bar kregen wij de opdracht om een verlichte, authentieke en sfeervolle bar te realiseren. Hiervoor hebben wij retro halogeen armaturen en G4 led bronnen gebruikt. De lampen hebben een kleurwarmte van 2750 Kelvin, wat in de bar van Van der Valk zorgt voor een sfeervol geheel. Zo op het eerste oog lijkt het alsof de kast wordt verlicht met standaard halogeenspotjes. Niets is minder waar! Dit zijn led lampjes met een maximaal verbruik van 1 watt. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en het voorkomt dat de flessen onder de spotjes te warm worden. Functionele, energiebesparende en sfeervolle binnenverlichting dus!

Neem direct contact op
  • indirecte verlichting