Lichtadvies en maatwerk lichtoplossingen
Vrijblijvend advies: 085 - 060 77 77
Hogeweg 92A, Uitgeest (op afspraak)

Garage verlichting – Sanders

De medewerkers hebben aangegeven dat zij weinig licht tot hun beschikking hadden tijdens het uitvoeren van reparaties of controles. Na een bezoek is er een voorstel geschreven en een lichtoplossing bedacht voor de garage verlichting.

De garage is uitgerust met een LSA LED verlichting oplossing voor industriële toepassingen. De gekenmerkte LSA armaturen zijn speciaal ontworpen om uniforme, heldere verlichting te bieden met verminderde niveaus. De superieure lichtprestaties van het armatuur, het gemakkelijke clip-on montagesysteem en de recyclebare componenten leveren de ideale match op voor Garage Sanders.

Directe voordelen

  • 2x meer licht dan 2x58W TL;
  • 70% besparing op elektra&onderhoudskosten;
  • Meer en beter licht voor monteurs;

De hoge kwaliteit van de verlichting verhoogt de zichtbaarheid en de visuele comfort voor de medewerkers. Hierdoor wordt de motivatie en efficiëntie verbeterd. De nieuwe LED verlichting leidt tot een laag energieverbruik en een levensduur van 80.000 uur. De onderhoudskosten en het energieverbruik worden gereduceerd tot 70%. Naast de primaire besparingen verkleind Garage Sanders ook hun CO2 voetafdruk. Een win-win situatie dus.

 

 

Neem direct contact op

Gerelateerde Producten