Led is geen toekomst meer. Led verlichting is nu al DE nieuwe verlichting. Wacht niet langer met het overstappen op led verlichting. Doordat led verlichting duurzamer en energiezuiniger is kan u beter nu al overstappen op led verlichting. Ook hoeft u de led verlichting minder vaak te vervangen dan de huidige tl of halogeen verlichting.

Led verlichting produceert meer licht met minder energie. De energieomzetting is zeer hoog van energie naar licht. Wilt u meer informatie over led verlichting? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Wij beantwoorden al u vragen met onze kennis en passie!

Waar moet ik op letten bij ”led verlichting overstappen”?

Energie besparen moet niet de enige reden zijn dat u overstapt op led verlichting. Uw in installatie moet wel compatibel zijn voor led verlichting. Daarnaast geeft led verlichting relatief meer licht dan conventionele verlichting. Dit verschilt per armatuur. Als u over wilt stappen op led verlichting let dan ook op de volgende onderwerpen:

1. Invallend daglicht
Hoeveel licht is er al aanwezig op locatie? Misschien kunt u met minder armaturen dezelfde licht hoeveelheid creëren? Door het gebruik van een 3D licht programma maken wij onderbouwde led adviezen. Wij letten op de lumen, lux en andere licht variabelen.

2. Keurmerken ledverlichting
Ledsko is nu meer dan 5 jaar actief in de verlichtingsmarkt. Wij kunnen ons geen slechte kwaliteit veroorloven en daarom gaan wij voor hoge kwaliteit. Mocht u zelf armaturen gaan inkopen let dan goed op de CE en ROHS keurmerken die verplicht zijn voor verlichtingsarmaturen.

3. Levensduur ledverlichting
Relatief veel aanbieders beloven 50.000 tot wel 60.000 branduren. Let goed op de beloofde branduren omdat voornamelijk buitenlandse aanbieders zeer hoge branduren beloven. Tot dat u het product moet retourneren naar het buitenland. Wij hebben onze eigen leveranciers met goede retour voorwaarden.

4. Lichtkwaliteit ledverlichting
Verlichting moet voldoen aan bepaalde eisen wil deze jaren mee gaan zonder afname van licht kwaliteit. Bekijk dus goed de CRI-waarde en de power factor(PF) van de armaturen.