"Onderbouwd lichtadvies verhoogt de omzet en is sfeerbepalend"

Industrie/Kantoor

Winkelinrichting

Architectuur

Save

Save

Save

Woningen

Save

Save

Save

Duurzaam verlichtingsadvies

De installatie van ledverlichting vraagt om een goede voorbereiding en professioneel lichtadvies. De verlichting van een ruimte heeft immers grote invloed op de productiviteit van uw werknemers of de ambiance, die u graag voor uw klanten wilt neerzetten.

Ledsko begrijpt de waarde van led verlichting en voorziet u altijd van een onderbouwd en duurzaam lichtadvies. Dit baseren wij op onze jarenlange ervaring en uitvoering van eerdere verlichtingsprojecten. Iedere ruimte een eigen benadering nodig.

Daarom combineren wij ons inzicht met een grondige inventarisatie en gefundeerde berekeningen. Zo weet u zeker dat het lichtadvies echt van toegevoegde waarde is: nu en in de toekomst!

Een prachtig totaalplaatje

Wat is de sfeer die u wilt neerzetten? Ledsko Ledverlichting kijkt in het lichtadvies verder dan de functionaliteit van het licht; wij streven naar het door u gewenste totaalplaatje! In een restaurant is ambiance belangrijk.

Voor de verlichting van een kantoorwerkplek is het voornamelijk van belang dat werknemers prettig hun werk kunnen uitvoeren. Met welke ruimte u ook te maken heeft, Ledsko denkt in het lichtadvies met u mee over de beste verlichting voor uw situatie.

Ons lichtadvies richt zich op de mogelijkheden van de ruimte, aangevuld door uw wensen en eisen. De installatie van onze led op maat wordt uitgevoerd door professionele verlichting installateurs.

Uitgebreid lichtplan op maat

Wanneer u hier behoefte aan heeft, kunnen wij het lichtadvies verder uitwerken in een uitgebreid lichtplan. In het lichtplan vergelijken wij de verschillende soorten verlichting voor u, zodat u de zuinigste en duurzaamste oplossing kunt kiezen ten opzichte van de branduren per jaar. In het programma Dialux maken wij 3D visualisatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u de verlichting kunnen dimmen? Wat is de beste invalshoek van de led verlichting? En binnen welke tijd heeft u uw investering terugverdiend? Deze en meer vragen maken onderdeel uit van het lichtplan op maat.

Led assortiment

Wij hebben led profielen, led panelen en led strips op voorraad. U kunt deze altijd bekijken en afhalen in onze showroom in Uitgeest.

                                                 

Bekijk onze producten

Save

Save

Save

Vraag gratis lichtadvies aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]