Lichtadvies met Virtual Reality(VR)

Bij Ledsko houden wij van vernieuwing. Stilstand = achteruitgang. Daarom kijken wij constant naar de dag van morgen. Een opkomende Ledsko Virtual Realitytrend is Virtual Reality(VR). Dankzij een VR-bril krijg je virtuele beelden direct op je netvlies. Je kijkt niet alleen naar iets maar je bent erbij, je ervaart het als echt!

Wij zijn druk bezig om de VR trend binnen ons bedrijf in te zetten. De lichtberekeningen en adviezen die wij maken met Dialux zijn wij aan het combineren met Virtual Reality. Zo komen onze klanten niet voor verrassingen te staan als de verlichting eenmaal geplaatst is. In een virtuele omgeving kan de klant direct zien wat voor effect en sfeer er gecreëerd gaat worden in haar woonkamer, bedrijfspand of andere locatie.

Waarom Virtual Reality?

In de verlichtingsmarkt zien wij constant projecten terug komen die geadviseerd zijn zonder enige berekening en/of lichtplan. Hierdoor worden er kansen gemist en soms onnodig te veel of te weinig licht geplaatst. Led is anders. Led verlichting geeft ander licht dan een gloei, spaar of halogeenverlichting.

Daarom maken wij uitgebreide lichtplannen om niet voor verassingen te staan. Deze lichtplannen voeren wij in een virtuele omgeving waarna de klant direct de sfeer kan proeven. In elke (werk)omgeving gelden specifieke eisen met betrekking tot verlichting. Hiernaast houden wij de richtlijnen aan van de arbodienst en  de NEN-EN 12464-1:2011 (nl) waar in de vereiste lichtniveaus staan.

Voordelen Ledsko VR

  • Duidelijkheid voor installateur, architect en eindgebruiker;
  • Verlichting toevoegen of verwijderen alvorens de bouw begint;
  • Sfeer en beleving proeven voordat de bouw begint;
  • Spelen met kleuren en warm of koud licht;

In ontwikkeling

Wij zijn druk bezig om onze lichtplannen in een virtuele omgeving te implementeren. Binnenkort gaan wij onze eerste testen uitvoeren en laten zien aan onze klanten.

Direct contact opnemen

-Update mei 2017-

Yes! Update. Wij zijn nog steeds druk in ontwikkeling met ons Ledsko lichtadves VR. Wij zijn nu zo ver dat wij voor u complete ruimtes in onze virtuele omgeving kunnen zetten. Daarna kunt u deze bekijken met onze Ledsko VR bril.

KLIK OP DE FOTO