"Elke locatie verdient zijn eigen beleving,
maatwerk is de oplossing."

Bekijk projecten Neem contact op

Led verlichting en maatwerk

Voor iedere verlichtingswens bestaat een concrete oplossing, zeker dankzij onze led op maat! In het verlichtingsadvies hebben wij uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte voor u in kaart gebracht. Natuurlijk kunnen wij de door u gewenste situatie ook uitvoeren! De installatie van led op maat wordt uitgevoerd door onze professionele led verlichtingsinstallateurs. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van led installaties en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het resultaat is dat u naast functionele verlichting ook geniet van een energiebesparende oplossing, die meerwaarde creëert voor uw ruimte!

 

Ledsko levert onder meer:

• Diverse zones met verlichting, die centraal te bedienen zijn;
• Led verlichting met daglicht regeling
• Maatwerk led strips inclusief aluminiumprofiel;
• Alle kleuren led strips zijn mogelijk. Zelfs uw eigen merk/RAL kleur;
• Op maat gefabriceerde inbouw led profielen;
• Led strips met PIR of touch sensoren;
• Geprogrammeerde led modulen (patronen en modes)

 

Direct contact opnemen

”Wij richten woningen en bedrijven in naar de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in de aankleding en Ledsko richt zich op de verlichting. Wat dat betreft vullen wij elkaar goed aan en kunnen we de klant goed informeren en samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Colors@Home Snijder en Ledsko led verlichting over de vloer gehad?

Proficiat!”

Mogelijkheid tot projectmanagement

Ledsko kan de complete installatie van led verlichting uit handen nemen. Onze professionele led installateurs gebruiken het verlichtingsadvies als basis voor de installatie van led op maat. Het type verlichting is bepalend voor de aanpak van de installateurs; de ene installatie is immers complexer dan de andere. Voor welke led verlichting u ook heeft gekozen, de installateurs zorgen voor een volledige installatie zonder verrassingen achteraf. Dankzij onze led op maat kunnen zij de montage binnen afzienbare tijd afronden. U heeft dus snel weer beschikking over uw magazijn, showroom, kantoor, winkel, loods, werkplaats of uw woning.

Offerte aanvragen

 

Bespaar tijd & geld met PLUG&PLAY

Levensduur van 20.000 tot 30.000 uur

Creatieve oplossing met A-merkproducten