winkelverlichting

LED winkel verlichting: Gratis informatie & producten

De positieve effecten van goede Winkelverlichting mogen niet worden onderschat. Goede verlichting verhoogt de omzet en verhoogt de kans op terugkerende bezoekers.

Iedere winkel vraagt om een eigen aanpak voor de allerbeste resultaten in sfeer en bedrijfseconomische processen.

Er dient bij het ontwerpen altijd vanuit uw winkelconcept en producten gedacht te worden. De juiste sfeer creëren zorgt voor een verhoogde koopintentie bij uw winkelbezoekers.

Wij geven tijdelijk gratis lichtadvies aan onze klanten. In onze showroom in Uitgeest kunt u tevens diverse armaturen bekijken en ervaren.

Waarom is goede LED winkel verlichting belangrijk?

LED verlichting brengt sfeer aan in uw winkel

Voor detailhandel is het van essentieel belang om in te spelen op de behoefte van de (potentiële) klant. Er zijn veel onderzoeken die de invloed van indeling, inrichting en sfeer van een winkel op de koopintentie van winkelbezoekers aantonen. Ook bij uw winkel en producten is een bepaalde sfeer vereist voor de beste verkoopresultaten.

Deze sfeer zult u wellicht al doorvoeren in kleur en meubilair. Maar wist u dat de juiste verlichting een onmisbare rol speelt in het creëren van de perfecte uitstraling van uw winkelruimte? Door de vele gradaties in lichtkleur en lichtintensiteit is LED verlichting bij uitstek geschikt om als

sfeervolle winkel verlichting ingezet te worden.

Soorten LED lampen in uw winkel

Afhankelijk van uw wensen en uw winkelconcept bepalen wij altijd welke LED lampen en armaturen geschikt zijn voor uw winkelruimte. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde producten uitlichten om bezoekers te verleiden tot aankoop? Of wilt u liever dat uw bezoekers een bepaalde route doorlopen in uw winkel, zodat ze het hele assortiment te zien krijgen?

Deze aspecten nemen we mee in het ontwerp en de realisatie van uw winkel verlichting! Bent u benieuwd of uw winkelruimte hiervoor geschikt is? Neem dan contact met ons op!

Etalageverlichting

De etalage is het visitekaartje van uw winkel en een unieke kans om toevallige passanten over de drempel te halen. Door de juiste LED verlichting in uw etalage te plaatsen, heeft u veel mogelijkheden om de aandacht te trekken.

LED lampen zijn er namelijk in alle kleuren die u maar kunt bedenken. LED verlichting kan tevens eenvoudig van kleur veranderen. Door de vele toepassingen van LED kunt u uw klanten een bijzondere ervaring bieden, alvoor ze uw winkel betreden!

 

Hoeveel kan uw winkel besparen met LED winkelverlichting?

winkelverlichting led

In de winkel staat het licht de gehele dag aan en veel etalages worden zelfs dag en nacht verlicht. Afhankelijk van de grootte van uw winkel, kan dit behoorlijk in de kosten lopen. Ten opzichte van de gloeilamp verbruikt LED slechts 10% van de energie . Op jaarbasis kunt u dus behoorlijk besparen door uw huidige licht te vervangen door LED verlichting.

Naast het zuinige energieverbruik, hebben LED lampen een langere levensduur. Ten opzichte van gloeilampen gaan LED lampen namelijk wel 20 keer zo lang mee !

Eerlijkheid gebiedt, dat de kosten voor aanschaf hoger zijn. Maar door de lage energierekening en langere levensduur kiezen steeds meer bedrijven voor LED verlichting. De meeste bedrijven hebben de investering er na 1 jaar al uit. Bij Ledsko bieden we een garantie van 5 jaar op winkelverlichting, dus u bent gegarandeerd goedkoper uit!

 

Voordelen van LED verlichting voor winkel

Naast de financiële voordelen heeft het investeren in LED verlichting nog andere voordelen voor u en uw onderneming. Wij zetten ze graag hieronder bondig voor u op een rij.

 

– Milieuvriendelijke bedrijfsvoering

Wanneer u een milieuvriendelijke bedrijfsvoering nastreeft, kunt u met LED verlichting grote stappen maken. LED lampen bevatten bijvoorbeeld geen giftig kwik, wat wel in een gloeilamp aanwezig is. Bovendien is het lage energiegebruik en de lange levensduur een goede manier om CO2-uitstoot te verminderen en minder afval te produceren.

 

– LED lampen worden minder warm

Doordat de gloeilamp zijn energie omzet in voornamelijk hitte in plaats van licht, gaat er een hoop energie verloren. LED wordt daarentegen aanzienlijk minder heet en gebruikt vrijwel al zijn energie voor het verlichten van de ruimte. Hierdoor is er tevens minder kans op brandgevaar en zijn uw winkel en producten veiliger.

 

– Lichtplan laten maken voor uw winkelverlichtingwinkel verlichting

Elke winkel en elke situatie vraagt om een ander lichtplan. Wanneer u handgemaakte luxe producten verkoopt is een andere sfeer gewenst, dan wanneer u koelkasten verkoopt. En als u exclusieve designer koelkasten verkoopt is weer een andere sfeer wenselijk, ten opzichte van massa geproduceerde koelkasten.

Om deze reden is een kant-en-klaar lichtplan dan ook onmogelijk. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij iedere winkelruimte optimaal inrichten voor de juiste sfeer en koopintentie.

Dus bent u overtuigd van de vele voordelen van goede winkelverlichting? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn met LED verlichting voor uw winkelruimte? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Ook kunt u ons bellen op 085 – 060 77 77.

Vraag hier een offerte aan

Inspiratie LED Winkelverlichting

Onderstaand vindt u een overzicht van een aantal van onze winkelverlichting producten. In onze showroom in Uitgeest kunt u diverse armaturen voor winkelverlichting bekijken en ervaren. Ook hier heten we u van harte welkom!

winkelverlichtingwinkelverlichtinginbouw rechthoek led downlight

Bekijk compleet assortiment