Led drone racing

Via Facebook kwam er een berichtje binnen van een oud klasgenoot. Hij stuurde een link van een bedrijf genaamd ”FPV racing”. Zij waren op zoek naar verlichte obstakels voor hun drone races. Drone racing wordt ook wel DE sport van de toekomst genoemd. Zonder na te denken stortte wij de facebookchatbox van FPV racing vol met ideeën over verlichte led obstakels. Wat zich uiteindelijk ontplooide in een onlinebrainstormsessie met tech-enthousiastelingen waarvan één de mede-eigenaar van FPV racing. Na deze sessie was ons enthousiasmeniveau gestegen naar een 10+. Uiteindelijk na wat gesprekken met FPV racing is Ledsko nu officieel drone race sponsor.

Ontworpen led drone obstakels

Ledsko heeft unieke led drone obstakels ontworpen die eind mei gebruikt gaan worden in de jaarbeurs Utrecht op de Campus Party. Hier wordt het allereerste Europees kampioenschap indoor drone race gehouden!

Wat begon als een kort Facebook gesprek eindigt in een trotse sponsor van drone racing.

Wij wensen hierbij FPV racing alvast heel veel succes met het allereerste Europese kampioenschap drone racing en kijken uit naar een prachtig evenement!!

Ledsko Ledverlichting

Mocht u interesse hebben in de led drone licht obstakels dan kunt u ons altijd bereiken via de e-mail of telefoon!

info@ledsko.nl
085 – 060 77 77