Energie besparen zonder investering

Een investering moet bekostigd worden. Dat is niets nieuws voor u als ondernemer. Hoe prettig is het dan als een gewenste investering niet direct leidt tot een verminderde liquiditeitspositie en een groot eigendomsrisico? Sterker nog, wat als u die investering niet zelf hoeft te doen, maar wel direct een kostenbesparing realiseert? Dat is wél nieuws voor u!

Overstappen op LED:
perfecte investering

Natuurlijk kent u als ondernemer de voordelen van led boven traditionele verlichting: led is duurzaam, is vele malen zuiniger in gebruik, geeft tientallen keren meer branduren en levert voor jaren een forse kostenbesparing op. Minimaal 60% minder energiekosten voor verlichting en een 30 keer langere levensduur! Bovendien biedt led veel lagere vervangingskosten. Alle reden dus om vandaag nog over te stappen op led!

Kiezen voor Ledsko? Direct profiteren

Helaas zijn er nog altijd ondernemers die de overstap uitstellen vanwege de investerings- kosten. Dat is gelukkig niet meer nodig! Ledsko biedt de mogelijkheid om nu al over te stappen op led-verlichting en direct te profiteren van alle voordelen en besparingen. U kunt uw maandlasten bij uw energieleverancier meteen aanpassen en zo fors minder kosten maken.

Kies uit 3 opties

Hieronder ziet u de drie verschillende opties die u daarbij heeft, variërend van een flinke korting bij aanschaf ineens, tot een aantrekkelijke, renteloze financiering. Bekijk de mogelijkheden en neem meteen contact op! Ledsko helpt u om binnenkort al te profiteren van de revolutionaire voordelen van led. Een aanpassing die zich direct terugbetaalt.

LED’S CHANGE!

Optie 1

Volledige betaling
in één keer

Betaalt u de aanschaf van led-verlichting in één keer, dan krijgt u van ArpiLed een scherpe korting van maar liefst 10%. Geen financiering, uw netto-voordeel gaat meteen in!

  • Géén financiering
  • 10% korting op factuur
  • Direct kosten besparen

Optie 2

50% direct betalen,
50% in 12 maanden

U betaalt 20% van de totale kosten bij opdracht en 30% bij aflevering. De resterende 50% wordt gespreid over 12 maanden in rekening gebracht.
Dit zijn uw voordelen:

  • Renteloze aflossing
  • Kosten meteen omlaag
  • 100% rendement binnen 1 jaar

Optie 3

Volledige financiering
in 36 maanden

bestchoice

U betaalt de volledige investering gespreid over 36 maanden. Direct na plaatsing kunt u al profiteren van fors lagere energiekosten en zo uw investering compenseren! Uw voordelen:

  • Géén investering
  • Besparing gaat direct in
  • Vast maandelijks bedrag