Wilt u langskomen in onze showroom?

Bel even en wij zorgen dat de koffie klaar staat!
Wij komen ook graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ledsko VOF

Molenwerf 36D
1911DB Uitgeest

E-mail: info(a)ledsko.nl

KVK-nr: 54914612
Belasting-nr: NL851489540B01

Save

Save

Contactformulier Ledsko

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Uw bericht

Voeg een foto of tekening toe

Beveiliging:

Uw telefoonnummer

Uw naam

Locatie Showroom (bezoek op afspraak)

”Wij hebben Ledsko leren kennen als een betrouwbare en creatieve partner. Voor ons restaurant hebben wij een paar maatwerk klussen neergelegd bij Ledsko en dit hebben zij uitgevoerd naar een prachtig eindresultaat. Mochten wij in ons bedrijf iets hebben met betrekking tot Led, dan zullen wij zeker weer en beroep doen op Ledsko.”

“Ledsko Ledverlichting is een jong maar zeer gedreven en professioneel  bedrijf. De kwaliteit, service en kennis van het product zijn uitstekend en de verlichting wordt ook nauwkeurig afgewerkt. Hierdoor zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Ledsko led verlichting.”

”Wij richten woningen en bedrijven in naar de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in de aankleding en Ledsko richt zich op de verlichting. Wat dat betreft vullen wij elkaar goed aan en kunnen we de klant goed informeren en samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Colors@Home Snijder en Ledsko led verlichting over de vloer gehad?

Proficiat!”

”De mannen van Ledsko hebben bij ons thuis gezorgd voor extra sfeer met hun maatwerk verlichting. Na een informerend gesprek hebben zij het juiste advies gegeven en dit ook netjes uitgevoerd. ‘S avonds geeft dit een rustgevend en gezellige uitstraling aan onze huiskamer.

Wij kunnen het U allemaal aanraden!”

”Ledsko is een van de partijen waar we graag mee samen werken. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.”