Lichtadvies en maatwerk lichtoplossingen
Vrijblijvend advies: 085 - 060 77 77
Hogeweg 92A, Uitgeest (op afspraak)

Led spanplafond verlichting is de nieuwste trend onder de architecten en design specialisten. Een led spanplafond bestaat uit een strak getrokken doek waar bovenop verlichting is geplaatst. Voor diverse partijen hebben wij projectberekeningen en producten geleverd voor het maken van een led spanplafond. Met onze dynamische led verlichting is het niet alleen mogelijk om koud- of warmwitte verlichting te realiseren maar ook om kleuren verlichting te realiseren.

Led spanplafond met daglicht-regeling

De verlichting kan ook aangesloten op een daglicht-regeling. Het onderstaande kunnen wij creëren:

  • Compleet geïntegreerd lichtsysteem die afhankelijk is van de lichtintensiteit van buitenaf. Door middel
    van een lichtsensor die buiten op de gevel gemonteerd gaat worden zal de verlichting zich aanpassen.
    Hoe meer lichtintensiteit buiten hoe minder vel het verlichtingsniveau binnen. Of andersom. Elk plafond zal zijn eigen daglicht regelaar krijgen. Voor de lichtsensor is er per plafond een gat naar buiten nodig. (het parallel koppelen van sensoren aan meer dan 1 plafond is bespreekbaar)
  • De led strips /modules die wij leveren zullen Plug&Play gemaakt worden in ons eigen werkplaats.
    De led strips die wij gaan gebruiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden geplaatst in een aluminium profiel. Door het aluminium profiel wordt de warmte, die de led strip creëert, afgevoerd. Bij het aluminium profiel zit een kunststof kap die de led strip tegenhoudt, mocht hij los komen. Door het aluminium profiel wordt tevens de levensduur van de led strip verlengt.

Vraag naar de mogelijkheden via 085 – 060 77 77 of info@ledsko.nl

Neem direct contact op