Lichtadvies en maatwerk lichtoplossingen
Vrijblijvend advies: 085 - 060 77 77
Hogeweg 92A, Uitgeest (op afspraak)

De Caribbean Bar, gelegen aan het Uitgeestermeer in Uitgeest, opende in 2016 haar deuren. Het gehele interieur is in de Caribische stijl, zodat bezoekers met een zomers gevoel feest kunnen vieren. Het pronkstuk van de Caribbean Bar is misschien wel de centrale bar, die Ledsko van gekleurde led verlichting heeft voorzien.

Gekleurde led verlichting voor zomerse uitstraling
Iedere zone van de bar heeft een eigen kleur. De verlichting van iedere zone kan afzonderlijk op een andere kleur worden ingesteld. Aangezien er ’s avonds aan de bar moet worden afgerekend, was het belangrijk om functioneel wit licht te gebruiken achter de bar. Zelfs wanneer de binnenkant van de bar wit verlicht is, houdt de buitenkant van de bar de zomerse uitstraling dankzij de gekleurde led verlichting. Alle verlichting kan centraal worden aangestuurd: van de bar, de muur en het logo. Zo kan de Caribbean Bar met de gekleurde led verlichting op de sfeer van elk feestje inspelen!

4 Zones verlichting
In deze bar zijn 4 zones met verlichting geplaatst. Zo kan er per thema een andere kleur gebruikt worden. Voor meer informatie over de 4 zone verlichting kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem direct contact op