Ledsko complete catalogus

Download the PDF file .

Led profiel catalogus

Een led strip die direct op hout gemonteerd is kan zijn warmte niet kwijt. Een lagere temperatuur voor een led strip zorgt voor betere voorwaarden voor de led diodes. Met een aluminium profiel wordt de levensduur van de LED strip behouden en behoudt de led strip zijn oorspronkelijke kwaliteit. U heeft langer plezier van de led strip.

Led profiel prijslijst 2017 Brutoprijslijst op aanvraag

Download (bekijk volledige pagina)

Led strip catalogus

Een compleet assortiment led strips voor binnen en buiten toepassingen. De led strips worden rechtstreeks bij de fabriek besteld en op maat gemaakt. OEM opties zijn overlegbaar.

Led strip catalogus - Ledsko 2017

Download (bekijk volledige pagina)

Led downlighters catalogus

Een uitgebreid assortiment led downlighters. Led downlighters zijn lichtbronnen die naar beneden gericht zijn en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Er zijn downlighters met brede straal en met gerichte straal, spots. Daarnaast bestaan er inbouw spots en opbouw spots.

Led downlight catalogus - Ledsko 2017 V2

Download (bekijk volledige pagina)

Dali verlichting aansturing

Een groot assortiment dali aansturingen voor verlichting. Met Dali is het mogelijk om vooraf gedefinieerde lichtstemmingen en lichteffecten perfect af te stemmen op specifieke taken en belevingen. DALI – lichtsturing oplossingen van Ledsko zijn ook makkelijker in te tekenen en te installeren.

Dali catalogus - Ledsko 2017 V2

Download (bekijk volledige pagina)

LED neon verlichting

De led neon flex is een duurzame flexibele led slang. Deze slang kan gebruikt worden voor het vervangen van huidige neon verlichting.

RGB LED Neon Flex specification - Ledsko 2017